Opplev den fantastiske kysten vår med SeilUT!

SeilUT, et spennende turseiler konsept hvor Norges Seilforbund - i samarbeid med Trimpoeng, inviterer alle seilentusiaster til å delta i en unik utforskning av Norges kystlinje. Ved å seile fra havn til havn, samler deltakere poeng og opplevelser i en vennskapelig konkurranse som strekker seg over hele seilsesongen.

Hvordan fungerer det for deg som seiler?

Registrer deg enkelt i Trimpoeng-appen, tilgjengelig på både Google Play og Apple App Store, og start ditt seileventyr. Utforsk opptil 200 utvalgte havner i SeilUT konkurransen som din seilforening har satt opp, samle poeng for hvert besøk i de utvalgte havnene, og kanskje sikre deg en premie eller to ved sesongens slutt. Nytt av året er også muligheten til å tjene ekstra poeng ved å samle søppel, som en del av vårt bidrag til et renere marint miljø.

For Seilforeninger

SeilUT tilbyr en enkel, nettbasert løsning som gjør det lett å administrere deltakelse og poengsystemet, uten behov for omfattende administrasjon. Med en årlig engangskostnad på kr 7 500,- + mva for en 8 måneders periode, kan landets seilforeninger bli en del av SeilUT fellesskapet. Prisen kan reduseres ved samarbeid mellom flere foreninger, og løsningen kan skreddersys for å møte spesifikke behov.

Bli med på Eventyret

SeilUT er mer enn bare en konkurranse; det er en mulighet til å utforske, oppleve og dele gleden ved seiling med andre. Det har styrket samholdet i mange seilforeninger, skapt nye vennskap blant medlemmene og sist, men ikke minst økt turseilings aktiviteten i mange av de foreningene som benytter seg av SeilUT. Med over 2135 havnebesøk registrert i fjor, står vi klar til å sette ny rekord i år.

Er du klar for å heise seilene og bli en del av dette fantastiske fellesskapet?

For mer informasjon kontakt Thomas Nilsson / Norges Seilforbund på 900 66 128.